ເຂົ້າໃຈທາດອາຫານພືດຢ່າງຖືກຕ້ອງ(s)


ທາດມາດ(S)
-ເປັນທາດທີ່ພືດໃຊ້ໜ້ອຍແຕ່ມີຄວາມສຳຄັນຫລາຍ ເນື່ອງຈາກຊ່ວຍໃນການສ້າງ ແລະ ເປັນອົງປະກອບຂອງເອັນຊາມຫລາຍຊະນິດເຊັ່ນ : ໂປຣຕິນ,ວິຕາມິນ,ກົດອາມິໂນ, ແລະ ສານລະເຫີຍຕ່າງໆ ພ້ອມນັນຍັງຊ່ວຍໃນການແບ່ງຈຸລັງຂອງພືດໃນສວ່ນຍອດ

-ອາການຂາດທາດມາດ : ໃບທາງດ້ານລຸ່ມມີສີເຫລືອງຊີດ ເສັນຂອງໃບມີສີຂຽວ ລຳຕົ້ນອ່ອນແອ ເຊິ່ງລັກຊະນະອາການຄ້າຍຄືກັບການຂາດທາດໄນໂຕເຈນ ສ່ວນໃຫຍ່ຈະສະແດງອາການທີ່ສ່ວນຍອດກ່ອນ.

-ການທີ່ມີທາດມາດຫລາຍເກີນໄປໂດຍສວ່ນໃຫຍ່ແລ້ວຈະພົບໃນດິນທີ່ມີຄ່າຄວາມເປັນກົດສູງເຊິ່ງຫລຸດຄວາມເປັນປະໂຫຍດຂອງທາດຟົສຟໍຣັດ ເພີ້ມຄວາມເປັນຜິດຂອງທາດເຫລັກ ແລ ອາລູ່ມີນ່ຽມ
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.