ເຂົ້າໃຈທາດອາຫານພືດຢ່າງຖືກຕ້ອງ(Mg)



ທາດແມກນີຊ່ຽມ(Mg)
-ເປັນສ່ວນປະກອບທີ່ສຳຄັນຂອງໂມເລກຸນຄຼໍໂລຟິນເພື່ອຊ່ວຍໃນຂະບວນການສັງເຄາະແສງ ,ການເຮັດວຽກທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບການຫາຍໃຈຊ່ວຍສັງເຄາະອາມິນໂນ ,ວິຕາມິນ,ໄຂມັນ ແລະນ້ຳຕານ ຊ່ວຍໃນການດູດທາດຟົສຟໍຣັດ ແລະ ເຄື່ອນຍ້າຍນ້ຳຕານໃນຕົ້ນພືດ


-ອາການຂາດທາດ ແມກນີຊ່ຽມ(Mg).:ທີ່ຂອບໃບທາງລຸ່ມ ແລະ ລະຫວາ່ງເສັ້ນໃບຈະມີສີເຫລືອງຊີດສີຂາວໃສເປັນດວງໆ ແຕ່ເສັ້ນໃບມີສີຂຽວ ໃບຈະຈີກຂາດງ່າຍ ,ໂຄ້ງງໍ, ແລະ ລົ່ນໄວ ຜິດປົກກະຕິ ແລະ ການຈະເລີນເຕີບໂຕ້ຊ້າ.

-ການມີທາດແມກນີຊ່ຽມ(Mg)ໃນດິນຫລາຍເກີນໄປ: ເຮັດໃຫ້ເສຍຄວາມສົມດູນຂອງທາດອາຫານໃນພືດ ,ຫລຸດຄວາມເປັນປະໂຫຍດຂອງທາດໂປຕັດຊ່ຽມ,ແອັມໂມນ່ຽມ ,ແຄນຊ່ຽມ ແລະ ແມງການິດ ອາດເຮັດໃຫ້ເກີດອາການຂາດ ທາດໂປຕັດຊຽມ,ແຄນຊຽ່ມ ແລະ ແມງການິດໄດ້
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.